Què oferim?


Fem de la comunicació el vostre millor aliat

A Natal Comunicació creem un pla de comunicació per a cada client. Estudiem les eines que aquest disposa en l'actualitat, la seva utilitat i l'ús que en fa; i en dissenyem de noves en el cas que sigui necessari. 

Nosaltres també elaborem un pla de mitjans, que consisteix en mantenir una comunicació constant i fluida amb els mitjans de comunicació, enviant-los-hi periòdicament informació i garantint la màxima cobertura possible. 

Per tant, i descrivint amb més exactitud la nostra feina, a Natal Comunicació oferim: 

 • Enviament periòdic de notes de premsa als mitjans de comunicació, seguiment i atenció de les mateixes.
 • Elaboració de rodes de premsa: Nosaltres convoquem als mitjans, facilitem la informació necessària i enviem posteriorment la nota de premsa. Totes les rodes de premsa les gravem en vídeo per tal de poder penjar-les després al web o youtube corporatiu en el cas de tenir-ne.
 • Creació de la pàgina web. En el cas que no se'n tingui o es vulgui canviar.
 • Actualització periòdica de mateixa: Amb les últimes notícies. Nosaltres també crearem un apartat de galeria de fotografies si no se'n té, inclús un apartat per a penjar vídeos de les rodes de premsa i altres actes si és desitja. Natal Comunicació també editarà aquests vídeos per penjar-los en la qualitat òptima que cada mitjà requereix.
 • Creació de revistes, butlletins, programes, tríptics o qualsevol altre format desitjat. Nosaltres també ens ocuparem de buscar l'impremta que més s'ajusti al preu.
 • Creació de butlletins HTML i Newsletter: Si el que preferiu és enviar la informació per correu electrònic.
 • Participació activa en xarxes socials: Nosaltres crearem una pàgina corporativa a Facebook de la institució i l'actualitzarem periòdicament. També crearem si és requereix un youtube corporatiu on és penjaran tots els vídeos institucionals desitjats.
 • APP empresarial i institucional: Crearem una APP de la teva pàgina web per smartphones, així tothom qui no entri a la pàgina web, podrà seguir informant-se mitjançant el mòbil. Si tens un ecommerce, el teu client podrà comprar també amb la nostra APP.
 • Recull anual de premsa: Cada any, entregarem als nostres clients un llibret amb totes les notícies publicades als diferents mitjans.
 • Relacions internacionals: Acompanyament a l'exterior per a la promoció del client, ja sigui en fires i salons internacionals on és requereix un professional de les Relacions Públiques fluid en anglès.
 • Relacions Comercials: Suport in situ al departament de direcció, ja sigui per a la promoció de l'entitat en català, castellà o anglès. Visites guiades, traducció en general.

A Natal Comunicació sabem que és un moment d'ajustos econòmics, per això treballem amb preus molt ajustats, oferint sempre els millors serveis al millor preu.

Demana la nostra visita sense cap compromís. Nosaltres et farem l'estudi gratuïtament, buscant i adaptant les eines necessàries per a cada entitat i empresa.

Perquè a Natal Comunicació sabem els sacrificis i dedicació que suposa la gestió dels organismes públics i privats, creiem que una bona comunicació és la l'eina més eficaç per arribar a tothom.

Tel. (+34) 687 784 341 - www.natalcomunicacio.com - info@natalcomunicacio.com