Què fem?


Treballem amb tots els formats comunicatius necessaris per arribar a tot el públic objectiu

Nosaltres ens ocupem de convertir en notícia la feina feta dels nostres clients, de manera que tant els mitjans de comunicació com el públic en general sàpiguen i coneguin periòdicament el dia a dia dels nostres contractants.

A Natal Comunicació utilitzem totes les eines necessàries per a que la informació arribi a tothom, ja sigui mitjançant l'enviament periòdic de notes de premsa i comunicats als mitjans de comunicació; com l'actualització diària de la pàgina web dels nostres clients i la utilització de les xarxes socials: eina indispensable per arribar als més joves, i cada vegada més, als no tant joves.

El nostre equip de dissenyadors web s'ocuparan també de crear una pàgina web ajustada a les necessitats de cada client en el cas de no tenir-ne. I el nostre equip de dissenyadors gràfics empraran als mitjans més tradicionals, però no menys efectius, per arribar a aquell públic que s'estima més llegir, mitjançant l'elaboració de revistes, butlletins, tríptics, programes o qualsevol altre format de papereria requerit.

Tel. (+34) 687 784 341 - www.natalcomunicacio.com - info@natalcomunicacio.com